Дiд дом, це дом дiтячiй

Снежана Кирпий-Додон
Дiд дом, це дом дiтячий,
Но мамы, таты нi
Дiтынство обделено
Нi прiлоскае мама
Нi погуляты с татой в парке
То як же серденко щемiт,
Бо дiты це нi мают.
I прiлоскаты хочiтся,
I закохаты хосется,
Людыну шо заменiт
I тату, i мамусю.

Та вже поможiм друзi
От сердца, к сердцу
Прiносiти подорункi дiтям.
Бо так воны нужны.
Шоб в зiму, осень, весну
Було шо носiты.