позначай...

Дмитрий Бардок
Визначай мене ,
позначай на склі,
кажуть: все мине,
люди-кораблі,
зорі наче сни,
бачить-не схопить...
знаки глибини-
жити кожну мить.
Ти моє тепло,
волошковий світ,
Під твоє крило...
Мрії....Заповіт....