Дощик

Перевесло
пісні  Натальї  Дзюмак.

Дощик весело гуляє,
По стежинках і по гаю.
Свою пісеньку співає:
Шу - шу -шу!О-ввав - ва- вау! 2р
ввав - ва- вау!

Вітер листячко тріпоче,
Їх водою дощик моче.
І шумить по всій окрузі
Шу - шу -шу!О-ввав - ва- вау! 2р
ввав - ва- вау!

В місті злива не вшухає,
Трави й квіти напуває.
По бруківці вибиває джаз
Шу - шу -шу!О-ввав - ва- вау! 2р
ввав - ва- вау!

Вітерець з дощем у парі,
По парканах й тротуарі,
Танець крапель вибивають !
Шу - шу -шу!О-ввав - ва- вау! 2р
ввав - ва- вау!

Ши-пі- рау- пі- вав- вав -вау!
Окей!
14/08/2017р.