Швидко лiто промайнуло,

Перевесло
Пісні Дзюмак Наталії Василівни. 
 
Швидко літо промайнуло,
Наче й не було!
А вже вересень постукав,
Тихо у вікно.

Разом з друзями до школи,
Вранці, поміж осокори,
Весело стежинкою йдемо!
Ранці несемо.

Приспів.
Школа, як ненька, твоя і моя!
Дитинства блакитного,
Друга сім"я!
Усе, що я знаю,
Про світ цей чудовий,
Тобі зобов"язаний я!

Школа радісно зустріла,
Всіх дітей своїх.
Двері широко відкрила,
До вершин нових,

І набравшись сил за літо.
Галаслива дітвора,
Знов береться до науки,
Вчитися прийшла пора.
Приспів.

10.08.2017р.