Бакчадагы алмагачнын,..

Нурия Юлдашева
Бакчадагы алмагачнын, алмасыннан сыгылган ботаклары..
Бакчадагы алмагачнын, кып - кызыл алмалары..
Бакчадагы алмагачнын, сыендым яшел кочагына..
Бакчадагы алмагачнын, миндэ сылу бер алмасы.

19.09.17.
экспромт на татарском языке для моей сестры Нуриды!