Тихий вечер

Александр Шевченко 62
Знову українське.

Тихий вечір.

У тихий вечір на дворі,
Коли зайшло за обрій сонце,
Раділи вдвох ми тій зорі,
Що зазирнула у віконце.

Світлом вона зв'язала нас,
Немов сказала, що це вічно,
Що Бог все ж є на небесах,
Кохання подарує нам навічно.

Але, не склалося наше життя,
Образу лишень пам'ятаєм,
Почуття плинуть в небуття,
Про своє щастя забуваєм...

19-09-17.