Жiнка

Ирина Грипич
Не ображайте жінку мовчанням,
В лабіринті крихких обіцянок,
Жінку , для якої Ви щире кохання,
Як сонце , що прикрашає світанок.

Якщо час або відстань розлучить,
Затягне у вир щоденна турбота,
Жінці потрібно Ваш голос почути,
Адже для неї розлука - скорбота.

Не занурюйте серце в байдужість,
Від цієї хвороби нема порятунку.
Якщо звичкою стане відсутність,
Чи значення мають ваші стосунки?