З знання

Оксана Левченко
Ти знаєш з тобою хотілось буть ніжною
Але зрозуміла, що це не для тебе,
З тобою я маю бути злішою,
Бо я не для тебе, а ти не для мене.

Закоханість б'ється в думках і надіях
Та я розумію для тебе це пил,
Вбили з тобою нашу надію
Я не зрозуміла, ти не зрозумів...

Пройшло все даремно, всі наші бажання
Хоча лиш це примха і тільки моя,
Для себе зробила особисте зізнання
Та пізно собі сказала це я.