Quod scripsi, scripsi...

Светлана Самедова
                Коль
                Писала
                Б
                Я
                Угодно
                И
                Манерно
                И
                Пардонно
                Заржавела
                Бы давно
                Моя пиит
                Корона)))
                ........
                Еже писах,писах...