Орзу

Рахим Карим
Пушкинга интизор бўлган ўзбеклар,
Лермонтовга ;умор бўлган ўзбеклар.
Шекспирга зор-зор бўлган ўзбеклар,
Маринага хуштор бўлган ўзбеклар,

У.;айёмни ;абул ;илган ўзбеклар,
Мандельштамни ;абул ;илган ўзбеклар,
Гумилевни ;абул ;илган ўзбеклар,
Аннани ;ам ;абул ;илган ўзбеклар,

;абул ;илиб ;олар бир кун мени ;ам...