Украинский Гарик 405

Владислав Красса
Український Ґарик 405


За мотивами І. Губермана

Які прекрасні руські лиця!
Як світяться у чистій вроді!
Грабіжник. Викрадач. Убивця.
І злодій, злодій, злодій, злодій…