набекрень

Татьяна-Т Федорова
моросили дождички
поливали пень
сыроежки-блюдечки
шляпки набекрень
позывные солнышка
желтый листопад
скорые суденышки
лужицей летят
а у тихой пристани
рослый маячок
мухомор пятнистый
красный колпачок
улыбался весело
старый мудрый пень
осень куролесила
тучки набекрень
22.09.17