Мина iще одне лiто

Елена Эшвович
Минає іще одне літо,
Іде із життя назавжди.
Летить, без зупину, мов вітер,
За обрій, в незнані світи...

- Куди поспішаєш, утіхо?
А, зрештою, йти тобі час.
Залиш мені - спомином тихим -
Найкраще, що було у нас:

Світанки, де серце натхненно
Про мрії співало пісні,
Про всі почуття сокровенні, 
Які народились в мені.

Щоб гріли мене у години,
Де знову відчується щем,
В моїх потаємних глибинах,
Як осінь заплаче дощем...

30.08.2017