Молитва Отче наш - Библия

Ангелина Львовна Воскресенская
Музыка  А.Л.Воскресенской 02.10.1993г.,24.04.1999г.,06.08.2009г.

 Отче наш, Иже еси на небесех!         FmC Fm
 Да святится имя     Твое,                Bm
 Да приидет Царствие Твое,             BmAь
 Да будет воля       Твоя,             AьG
 Яко на небеси,                BmEьFm
 И  на земли.                G C BmFm
 Хлеб наш насущный даждь нам днесь;    FmC Fm
 И остави нам долги наша,                Bm
 Якоже и мы оставляем должником нашим; BmAь
 И не введи нас во искушение,          G BmEьFm
 Но избави нас от лукаваго.            G C BmEьFm
 Яко Твое есть Царство                FmC Fm
 И сила                G
 И слава                C
 Во веки веков.                Bm
 Аминь!                Fm
 
 Музыка написана   А.Л.Воскресенской 02.10.1993г.,24.04.1999г.
 Доработана музыка 06.08.2009г.
 Иллюстрация: "Христос Вседержитель" икона Спаса - иконописец Андрей Рублёв (1420)