Я розмовляю з Богом про усе...

Галина Яковлева Украина
Я розмовляю з Богом про усе...
І Він один завжди мене почує.
Духовний спокій в серце принесе,
Характер і волю неодмінно загартує.

Коли буває тяжко зраненій душі,
Коли вперед ведуть незвідані дороги...
Підтримку і пораду Ти в Господа проси,
Лише із Ним зникатимуть тривоги.

Лише молитва щира зцілить вмить,
Розрадять писані слова пророчі.
По совісті потрібно в світі жить,
Тоді безсонними не будуть довгі ночі.