Жемчужина 65

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 65

Правда бывает острее ножа,
Кровью от ран истекает душа.
Только не тешь её ложью пьянящей,
Ибо цена ей не больше гроша.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 65

Правда буває гостріше за ніж,
Але оманою серце не тіш.
Марна ілюзія розум сп’яняє,
Але ціна їй не більша за гріш.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА