Город

Вика Кидик
Київ, Львів чи може Суми,
Ти мрій з дитинства, я кажу
Бо потім часу вибрати дорогу,
Не так уж легко вибрати тобі.
Чомусь на Схід тебе потягне,
Але навіщо? Оглянись
У нас на Заході природа,
І кожне місто зачаровує усіх.
Повір, не рвись туда, де не чекають
А йди лиш з покликом душі,
Бо те, що обереш ти сьогодні,
Ти зможеш людям помогти у майбутті.