Вода, водиця!

Ольга Шалимова
Хто з струмка і океану утікає в небеса,
Складає плащ  царю Туману,
Випадає як роса?
Хто дощем рясним и теплим
Проливається в ночі,
Або снігом пухким, мокрим
Ліпить нам снiговички?
Неможливо  уявити,
Що без неї е життя !

Уявляешь хто ж така -
Все це матінка (Вода)!