Cobra Cat

Мао Цзы
Like Missy u in my destiny
Go further like a stunny
Erection of the sky

I live in life of love with u
I want to ride ur link to u
I rather give a ring for u
Than miss of u

Go for u, fight for u, softly bite ur pretty white neck
Back lack wthout ur moon eyes crack in my heart rack
Love u, babe, my Kitten Kate Cobra Cat