Стишок-четверишок. Бессонница

Владислав Красса
Український Ґарик. Безсоння.

Вранці засну, як дитина маленька.
Ніч пережити б, а там все влаштується.
Все... — ось підходить безсоння тихенько. 
Щоб не заснув я, воно вже піклується.