Я тебе вiдпускаю

Вера Бондаренко-Михайлова
Я тебе вiдпускаю
Відлітай - не жалкуй.
Що було відбуяло
Далі сміло прошкуй.
Хай тобі у дорозі
Сяє сонце вгорі.
Хай кують вже зозулі
Щастя років тобі.
Не носи в серці тугу,
Що знову осінь пливе.
За ключем журавлиним
Відлетить,відживе.
Стануть довгими ночі,
А короткими дні
Не кигич за минулим
Відлетять всі жалі.
Най всміхається доля
Синім птахом летить.
Не журись - буде завтра
І прекрасного мить.