Е. Осин Качка.. Коли тебе побачу.. Укр. Шут

Владимир Бойко 2
Нас у машині було двое - а за кермом сиділа ти
Розбила скло і серце моє - ще й втекла тоді
 
   пр.А я коли тебе побачу - тобі я спину надеру
      Любов розбиту  не пробачу - все до копійки заберу

 Навіщо повну наливала - коли ти п,яна вже була..
 Навіщо пивом запивала - а потім сіла за руля..
     пр.

 А як - би я тебе не бачив - а як - би я тебе не знав
 Тоді я може - б не пиячив - і в халепу не попав..