Що дiно серденiко закохало

Снежана Кирпий-Додон
Що дiно серденiко закохало,
Та дiтенко золото зацуловало.
Таiкраше май бутне
Дiтячя це доля.
Шо як добро сердце людыны,
Кохает в заботе дiтыну.

Шоб iм було зважно,
Шоб iм було краше.
У люды взутя, бо мамы нiма.
Шоб чудну сорочку, та брюки, та платье
Людына дарувала для дiтэй дiтдому.
Майбутнэ поможет зукрасiть дiтынство
Шо в мiре едiном, як рокi злоти.


07.09.2011 Сергеевка