Лимански катера та дiты тэ вжiтя

Снежана Кирпий-Додон
Як жiто поспiвает
И як цветэ мiдунья
Як колыхают волны
Лiманскiх катеров.

Так с доброю душою
До сердце помiтаем
Дiтей с дiтдому
Шо лiтом отдiхалi из Червоно граду
И вырослi в добрi.

Для цiх дiтей майбутне
Мы доброе чiкаем.
Бо дiты це родны
Любiмы та дорогi.


Мухамедшину Фариду Хайрулловичу
лето 2010-2011