Рубаи-160

Сергей Кишкинский 3
РУБАИ - 160
(Омар Хайям)

«Немного хлеба, свежая вода
И тень…» Скажи, но для чего тогда
Блистательные, гордые султаны?
Зачем рабы и нищие тогда?

RUBAIYAT – 160
(Omar Khayyam)

A slice of bread, sweet water and
Some shadow…” , but why, on earth, along with that, 
There’s a lot of mighty pursy sultans
And lots of humbled people thereat?