29. 09. 2017

Светлая Две Тысячи 10
Кіно ...віно... і даміно..
І гэта ўсё пра нашае жыццё ...
Вакол бо свет і не бяжыць , паўзе, як быццам, спіць і цягнецца да волі ў сне. Прачнецца, вып'е пад кіно, згуляе з сябрам у даміно, ізноў - дамоў, дзе шмат праблем, якія ўжо не вырашыць ніхто... А ўсё чакаем ... Дык чаго, пытаюся ... Я вас усіх пытаюся ...