Последний сентябрьский спич

Светлая Две Тысячи 10
Шукаем сэнс жыцця дагэтуль... Хто з Бібліей, хто з пісталетам, хто з шклянкаю бырла, а хто з віном нетанным у даражэнным бары - рэстарацыі... На вынік спадзявацца цяжка, бо маем тое, што нам лёс дае па справам нашым. Канец адзін ва ўсіх, вось толькі шлях магчымы больш цікавы , калі ты не ляжыш... бяжыш калі...