Подаруiтэ частiчку себя

Снежана Кирпий-Додон
Подаруiтэ частiчку себя,
От душi для дiтэй обделенных
Шоб зострiлы добро i заботу
Та увагу от добрых людей.
Воны добрым словом помянут
Подорункi носiты всi будут
Будут знать шо е люды
Шо чiкают i любят дiэй.

07.09.2011 года
Сергеевка