Стишок-четверишок. Маневр

Владислав Красса
Український Ґарик. Маневр.

Не вдався поетичний мій маневр.
Зійшли в ніщо усі мої старання.
Хотів створити світовий шедевр,
А вийшла кепська вправа з римування.