Природа - в мовчаннi... на укр. яз

Любонька
Камінням Сваровського сипляться осені сльози
І ки'лим коштовний заплакану землю вкрива...
Мінорні сюіти дощі виграю'ть віртуози...
Природа - в мовчанні німім...не потрібні слова'...

Хмарин каравели по хвилях небесних мандрують,
Невзмозі причалитись і'нколи до берегів,
За обрій на крилах вітрил беззупинно вирують
В стремлінні відвідать таємну обітель богі'в...

Витрухує вітер-бешкетник, неначе з намету,
Те листя останнє, що сховано поміж гілок,
Напро'чуд, танцюють вони па де де із балету,
Але...вже і ча'су помітен сповільнений крок.

Печаль дощова заворожує сонно довкілля...
Розчулюють душу прелюдії з затишних нот...
Життя гомінке припиняється, мов на дозвілля,
І ві'рші осінні падуть листопа'дом в блокнот...

20/09/17/