ДУМИ МОI ДУМИ

Александра Гладун 2
Думи моi.думи.
Що з вами робити?
Пiдкажiть як далi
В свiтi менi жити.

Як душу розраяти.
Серцю знайти втiху...
Щоб очi не плакали.
А сяяли вiд смiху.

Сумно в свiтi жити
Менi - бiдолахi/
Розлетiлись дiти моi.
По свiтах,як птахи.

Менi ж залишили...
Тiльки фотокартки.
Та дзвiнки мобiльнi
На добрii згадки.

Напишу вiрша собi...
Та й гiрко заплачу.
Що спiймать не можу
За хвоста удачу.

То ж до вас звернутися
Думи моi мушу.
Як не допоможете...
То не ятрiть душу.
  18.05.2015 року.