Рубаи-137

Сергей Кишкинский 3
РУБАИ - 137
(Омар Хайям)

Мяч брошенный не скажет: "Нет!" и "Да!"
Игрок метнул, - стремглав лети туда!
И нас не спросят: в мир возьмут и бросят.
Решает небо – каждого куда.

RUBAIYAT – 137
Omar Khayyam)

A thrown ball does not say “yes” or “not”:
It rushes just to where players want.   
We also aren’t asked when being to this this planet cast.
It’s up to Heaven to decide where to cast us to reside.