Seni Allahim gonderdi

Амирова Алина
Seni Allahim gonderdi
Cok zor, gucsuz zamanimda.
Kutsal yerde dua ettim,
Simdi sen benim yanimda.

Senden baska hic kimsem yok,
Yakinlarim hep uzakta,
Bizi birlestirdi bir yol,
Simdi senin kucaginda.

Zaman ne cabuk geciyor,
Yillar, anilar, hayatlar.
Askin degerin bilmek gerek
Cunku mutsuz insan cok var.

Her dakika, her saniye
Yakin insanlar yaninda
Cok onemli ve degerli
Bu sozler kalsin aklinda.

Allahima cok cok sukur
Seninle tanistigimiz icin,
Sevdigin icin bir anda,
Bu mutlu dakika icin!