Воспоминание

Владислав Красса
 Спогад.

Згадала я (сумуючи, в журбі)
Часи побачень і вино, і квіти.
І як хотілося відмовити тобі!
А ти (!) … не здогадався й попросити.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".