Лимб

Механический Песец Над Пропастью
Байдужий погляд,
Знову не вдалось.
Ти тільки спогад -
Просторовий хтось

Не дивлячись, іти вперед,
Не знаючи, що буде завтра.
Крізь n-ну нумерацію дверей,
Шукаючи, чого ти вартий

В пустих кімнатах лабіринту,
Постійні голоси звучать,
Або ти виграєш цю битву,
Або помреш, неначе блять

Немає раю десь вгорі
І пекло зовсім не панує,
Немає й того, що в тобі
Бо і тебе тут не існує

Та хто підкаже ту дорогу,
Щоб весь континуум подолати,
Щоб не спіткнутися за рогом
І зрештою кінця дістатись

Подай хоч знак,
Зроби хоч постріл...
_____Тут тільки хтось,
____________Тут тільки простір.