Молитва за д тей

Наталия Боровская 2
На світанні йду до храму, ставлю свічку Богу,
Поклонюсь Йому низенько, поклонюся в ноги.
Помолюсь за рідну доньку, єдиного сина,
Щоб завжди у них була щасливая днина.
Щоби доля не минала їхньої оселі,
 І завжди були здорові, щирі і веселі.
Хай дорога їх веде рівними шляхами,
Та іще не забувають рідненької мами.
Нехай з кожним днем мудріють діти мої милі,
Океан життя дарує лиш спокійні хвилі.
19.08.2017 Н.Б.