Нинина узу

Рашид Азизов 2
НИНИНА УЗУ

Нини дис.
Дугъу кивдивуз дарс.
Урхьиган,
Дих мап1ан бабаз.
Увуз лигури
Ккидипу инч1
Дар кьимат
Яв гьюрматназ!

Яв гьиссарин макну
Биц1ирин
Мит1ан биц1и гарц1лар
Штарси имбу.
Бек1йирин бац
Кабхъиган
Яв к1вант1лик
Вари хил дугъан
Мабхан яв ушвниз.
Хъа ц1юрх гъап1ган
Гук1ни духьну
Нини
Магат1ахьан
Дадайин униз.
Гьацир вуза
Нинийихьан
Гуч1рур.
Биц1ир
Дис гъапиган
Дисуз даккнир
Ва
Дидрисди
Кдидисрур
Нинийин
Инч1 ккунир!