Село кохане

Ольга Заречная
Село кохане у степах Херсону
       Садочки з вишнями та плескіт Інгульця
        Ковилі океан до небосклону
        Та небу синьому ні краю,ні кінця.
       Назавжди любі спомини дівочі,
       Що гріють серце через все життя,
       І ті закохані,такі кохані очі,
       Яким уже немає вороття.
        Ходили в школу,бігали на танці,
       Закохувались,хлопців спокушали. 
        На кожних свадьбах,проводах,гулянці,
        Блондин, Вiталька, Горбик нам співали.
        У ті часи про втому ми не знали,
       Нам завжди легко й весело було,
        Ну а коли вже хлопці нудьгували-
       То билися(село йшло на село).
        А потім,потомившись,побратались,
        По чарочці хильнувши "на коня",
        Додому,як герої повертались,,
        Щоб згадувати подвиги (3 дня).
       А ми своїх героїв нахваляли,
       Та дмухали,чванливо,на синці,
         Та до півночі в клубі танцювали,
       Цілуючись на задньому стільці.
       Ми друзів там на все життя придбали
       Освіту,самостійність,здобували...
       І скільки жити на землі я буду-
       Калінінськ свій ніколи не забуду!
 51                20.05.2011