З нами Бог

Олександр Шевченко
Ми ідемо плече в плече,               
Небеса здригає наш крок,               
Стара кривда в серцях пече,               
Заплітає з люті вінок.

ПРИСПІВ:               
Відмахнись від чужих проклять,               
Дріб’язкових своїх тривог,               
Чуєш, брате, дзвони дзвенять?               
То до нас промовляє Бог.

Ми ідемо за рядом ряд,               
Наша сила усіх зітре,               
Обертаємо землю назад,               
Коли рвемося ми вперед!

Ми ідемо стіною лав,
Тій стіні не видно кінця,
Хтось на місце полеглих став,
Не пустіють в лавах місця.

2016