Чого душе щемиш

Мария Круль
Чому болить душа,
І як боліти може,
Оте, чого нема,
Скажи мені, о Боже.
Чом котиться сльоза,
Коли прошита словом,
Кривавиться душа,
Під німоти покровом.
Чому гоїть вона,
Так довго свОї рани,
Як б"ють навідкоша,
Саднять роками шрами.
Чого душе щемиш,
І мука не вщухає,
Чом тужиш, і ятриш,
Тебе ж душе немає?????????????? 10/04/2017