***

Шморон Наталия
Холодний ранок ... дощ і вітер,
Так темно й шумно за вікном...
І ковдра починає гріти
сильніше...мАнить теплим сном...

І знову ця плаксива осінь...
І чай малиновий півдня
Мене , хоч запахом , відносить ,
В той рай , де квітне вся земля...

 ...А за вінком усе чіткіше
 Вчувається мінорний тон,
По вікнах виграє гучніше
Дощу осінній ксилофон...

Такі бемольні ноти вносить ,
Аж мокро на душі стає...
...Ох, знову ця плаксива осінь
У день мій смутку додає...