Пер. Sans contrefacon Mylеne Farmer

Алексей Иродиадов Гаулиш
18+ !!!

Ця пicня стосуєтся шевалье Д’Эона, відомого дуелянта та бретера і шпигуна-травесті.

Так як довелося обирати
Стиха можна стверджувати
Це не помилка
Я - хлопчисько
Навіть в обмін на царство
Я не стану оголюватися
Це не помилка
Я - хлопчисько

Завжди один в своєму кутку
Черни кола під моїми очима
Сидячи від очей приховування
Зараз кину я рукавичку
У світі без початку і кінця
У мене є своя голова
Стирчить хустка з моїх панталон
Бо це я - Шевальє Д'Еон

Так як довелося обирати
Тихо можна стверджувати
Це не помилка
Я - хлопчисько
Навіть в обмін на царство
Я не стану оголюватися
Це не помилка
Я - хлопчисько

Знову і знову на мене полювання
У вашому співтоваристві
Чи не допущена мною ця загроза
моїм вирішенням
Мені все одно, що ви кажете
Я немов нібито хамелеон,
Бійтеся солдатиків моїх легіон
Саме він знищить вас.