Не берись

Георгий Грищенко
Не берись

Ходив до лісу я
Чорницю назбирати,
Я їм її щодня
Щоб діабет здолати.

Я не знайшов її,
Не знав бо де шукати,
Тож пошуки свої
Я вирішив кінчати.

Не знаєш не берись
Робити не знайоме,
Цій правді підкорись
Кажу собі вже в сьоме.

Так друзі треба жить,
Так й владу вибирати,
Щоб потім не тужить
Й не вмілих проклинати.
01.10.17.