Аще хлеще

Александр Алексеев 3
Аще хлеще хладный дождь
Опоулудень да всенощь,

Вяще снежная пурга
Заспой падша на луга, -

Тоу боу времечко Марены
Морозиша суть и вены.

Не дрожи и не кляни,
Ладу крепче обними!

6 листопада 47 осень