У серцi знову дивний холод

Бондаренко Михаил
У серці знову дивний холод

У серці знову дивний холод,
Блукає стінами душа,
І їй немає місця в світі,
Чому стривожилась вона?

Так швидко радість пролетіла,
А на очах одна журба,
Так серце стиснуло у грудях,
І покотилася сльоза.

А на землі червоне листя,
Змітає вітер за одним,
Мені здається що із ними,
Колись злетить моя душа.