Э. Дикинсон. 251. Over the fence

Ольга Денисова 2
251
В саду
Земляника поспела -
В саду чужом!
Вкусно! - Ах, перелезу
Через забор!

Фартук с пятнами выдаст -
Заругается Бог!
Будь мальчишкой он первый
Полез, если б мог!
2.10.2017



251
Over the fence —
Strawberries — grow —
Over the fence —
I could climb — if I tried, I know —
Berries are nice!

But — if I stained my Apron —
God would certainly scold!
Oh, dear, — I guess if He were a Boy —
He'd — climb — if He could!