Моя звичка

Ирина Голынская
Мене влаштовує самотність -
Звикаєш якось поступово.
В ній, відчувая безтурботність,
Думки знаходять форму слова.

Строчу вірші, мов істеричка.
Підбірка рим - даремна спритність.
Та чи доречна моя звичка,
В набридливу одноманітність?

03.04.2015р.