Бог там, де я не вмiю

Валентина Руда
Незримою і ніжною вуаллю
Покриті миті - зарева шляхів...
Перегукнулися із недосяжних далей
Думки, бажання, контури надій...

Дитинство, юність, зрілості орбіти
Гукають душу до нових висот...
А мій літак не здатен полетіти -
Наче тепер не я у нім пілот...

Знайти у серці треба ціль і мрію -
Життя - урок, Бог там, де я не вмію!!!


07.10.2017 року       м.Вишгород