Украинский Гарик 413

Владислав Красса
Український Ґарик 413


За мотивами І. Губермана

Знов суперечки почали кипіти
і далі потекли кипляче-квасно.
Росію розумом не зрозуміти.
А чим же зрозуміти? - знов не ясно.