Вселенский Базар

Владислав Красса
 Вселенський Базар.

Навідавсь до Вселенського Базару.
Там — все! Чого там тільки не було!
З Єгипту піраміди (по долЯру),
І НЛО (по гривні за кіло!).


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".